fredag 3 september 2010

Allt som vanligt

Nu rullar allt på som vanligt. Hösten 2010 ligger outforskad full av möjligheter.



Seniorspinningen hos Actic har börjat. Ny ledare, men samma gamlingar på cyklarna. Kul - det var "hej" och "kul att ses" och "hur har sommaren varit?" Inget bastusnack än, ombygget av Kristiansborgsbadet är inte riktigt klart än men vecka 41 sitter vi och surrar igen.

Aktiva Seniorer har haft två möten i veckan som jag varit på och om någon vecka är det kursstart. Jag måste bara fila lite på kursmaterialet, ska bli spännande att se om man lyckas lära några i föreningen att blogga och twittra...



Pensionärsuniversitet har hört av sig. Dom har lottdragning av sina kursplatser och jag kom bara med på Astronomi men det ska bli kul och jag ska köpa en stjärnkikare till vintermörkret på Stentorpet. Men det jag sett fram mot mest, Jazzhistoria 3 med Claes Tillander, missade jag. 17:e reserv var inte så bra. Jag får nöja mig med att lyssna på Claes och hans jazzmusik på radion, Västerås lokalaste radio har många bra program.

Konserthusprogrammet kom i veckan, men det har vi inte hunnit gå igenom, men allt blev väl inte utsålt direkt. På     övre balkong brukar det bli biljetter kvar, där har vi sett både Björn Skifs och Robban Broberg.

Löpningen förstås, och en massa annat också har jag också tänkt förgylla dagarna med det finns för mycket att göra och så lite tid. Nya konstmuseet har invigning i morgon. Det måste jag kolla in nästa vecka.

Och så fredagsturen till Stentorpet som vanligt, något av veckans höjdpunkt. Svårt att förklara för den som int' begrip'. Så nu sticker jag dit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar