onsdag 18 augusti 2010

Så fick jag rätt igen - som vanligt

Mina ev. läsare är väl trötta på mitt tjat som jag av och till tagit upp ända sen det här forumet öppnade,  men det har gett resultat och sitter nu i folkdjupet, jag rodnar lite lätt.

Tre av fyra håller med mig, 75 % av svenska folket vill ha bort den! 11 % är tveksamma och bara 14 % tycker att jag har fel och vill ha den kvar. Enligt SIFO idag.

Det var ju så att precis till att jag blev panschis införde Sverige som ett av få länder i världen (kanske det enda?) en egen skattetabell för pensionärer med ett höjt skatteuttag - en pensionärsskatt. På borgerliga kanten har jag läst massor av bloggar och inlägg som tom säger att den inte finns, men nu inser nog till sist alla vad jag pratat om, 75% tycker det är fel och de Rödgröna vill ta bort den. Tom Alliansen som införde den pratar om den och vill sänka den något även om dom även fortfarande vill ha den kvar.

Jaja, får väl se hur det blir, men SIFO idag känns som en halv seger. Fler än en har suckat åt mig och menat att det där bara är hjärnspöken, men man får inte ge sig! Finns tillräckligt många tappade sugar ändå.          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar