torsdag 8 april 2010

Äventyrsbad


Det är nog  så att vi skulle behöva ett äventyrsbad. Inte för mig, men när man ska  bada med ungar.

Vi har fyra bra äventyrsbad inom en timme härifrån. Lägger jag till en kvart så har vi ett par till. Men vi saknar ett här i stan.

Dom har pratat och planerat hur länge som helst och det är bestämt att vi ska få ett vi också, Kokpunkten i gamla Ångkraftverket, men blir det av?

Högriskprojekt som ska finansieras men det blir nog för dyrt. Det verkar vara lite väl storslaget, och tills dess så får vi nöja oss med våra vanliga bad som båda är lite slitna, men som tur är ska dom rustas upp. I dag var vi på Lögarängen där ombyggnaden var i full gång. Bastun var stängd, vi blev utan bastu, men det är OK. Det är fint att dom är gång med bygget. Och snart börjar dom med Kristiansborgsbadet också, jag har sett byggbodarna.

Och det är det viktigaste, bra "vanliga" badhus så dom har väl prioriterat rätt, dom som styr i stan, men ett äventyrsbad som grädde på moset vill nog åtminstone barnfamiljerna ha och ska det bli nåt så får dom nog bestämma sig snart . Få se vilka som törs lova nåt i höstens val .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar